Hjemmetræning “Home Training”

Du får hos mig 100 % individuel personlig træning, hvor fokus er på DIG hver gang.

Personlig Træning med mig behøver ikke foregå i et træningscenter, idet jeg også tilbyder hjemmetræning, der betyder, at jeg kommer hjem til dig med træningsredskaber, hvorefter træningen foregår i dit eget hjem – evt. kombineret med træning i den FRIE natur.

Så hvis du af den ene eller anden årsag ikke har tid eller lyst til at tage i træningscentret, så har du med “Home Training” hjemmetræning MULIGHED for, at jeg kommer hjem til dig, og hjælper dig med hjemmetræningen. Du skal bare sørge for at have dit træningstøj klart – og JO, hjemmetræning kan sagtens være intensivt nok.

Da jeg er uddannet TRX Level 1 instruktør samt TRX FTC vil denne træningsform også kunne benyttes i hjemmetræning. TRX er rigtig effektiv træning, der bruger ens egen kropsvægt, og alle kan være med da man nemt kan justere sværhedsgraden ved at ændre vinklen på øvelsen. Ens core muskulatur er hele tiden aktiveret, hvilket gør træningen ekstra god og hård.

KONTAKT MIG IDAG

Hjemmetræning & Plads

Du får hos mig 100 % individuel personlig træning, hvor fokus er på DIG hver gang.

Det kræver selvfølgelig, at der noget fri plads i dit hjem, men faktisk ikke så meget som man måske skulle TRO, og der bliver selvfølgelig taget hensyn til forholdene. “Home Training” vil foregå meget med Exertubes, Swiss ball samt træning med din egen kropsvægt.

Som noget nyt i.f.m. “Home Training”, så tilbyder jeg også træning for mødregrupper. Så hvis I er nogle stykker i en mødregruppe (max. 6), som godt kunne tænke Jer at komme igang med træningen, så tilbyder jeg nu at komme hjem til Jer, og hjælpe Jer med Jeres hjemmetræning. På denne måde vil der også blive taget hensyn til Jeres børn, som I hele tiden kan holde under opsyn.

Ring eller send mig en mail, og vi tager en snak om, hvordan I vil have Jeres hjemmetræning sammensat.

KONTAKT MIG IDAG
“Som Personlig Træner, er Martin god til at planlægge programmet, så man dels kan mærke fremgangen i kendte discipliner og dels kan nyde variationen ved at prøve noget nyt. I løbet af den tid vi har trænet sammen, har vi fokuseret på styrketræning og pulstræning, suppleret med løbetræning og boksetræning.

En anden af Martins styrker, er hans evne til at motivere og finde ud af hvad der skal til for at man gør en ekstra indsats. Det kombineret med et godt humør, gør træningen til en fornøjelse.

Jeg kan varmt anbefale Martin som personlig træner.”

Lise Thygesen