Pause Træning

Ideen med ”Pause Træning” handler i bund og grund om at bidrage til gladere og sundere medarbejdere og forhåbentligt færre sygedage.

Jeg tilbyder ”Pause Træning” til virksomheder. Det kan være store som små virksomheder, da det kan skræddersyes til den enkelte virksomheds muligheder og behov.

”Pause Træning” går i alt sin enkelthed ud på at medarbejderne får en lille pause på 10-15 min. en gang om dagen fx et par gange om ugen. Her deltager de så i den træning jeg har planlagt for dem den dag.

Man skal ikke klæde om og det er ikke super hård træning der får sveden frem. Så medarbejderen kan efter endt træning gå direkte tilbage på sin arbejdsplads og arbejde videre.

Øvelserne kan variere fra gang til gang, men der vil ofte være meget fokus på ryg, skuldre og nakke.

Her vil der blive fokuseret på styrke, mobilitet samt smidighed.

Det kræver som udgangspunkt ikke noget udstyr fra virksomhedens side, da jeg vil tage elastikker med til træningen.

KONTAKT MIG IDAG

Pause træning

Ideen med ”Pause Træning” handler i bund og grund om at bidrage til gladere og sundere medarbejdere og forhåbentligt færre sygedage.

Mange der sidder på kontor, laboranter, forskere m.v. har et job der især presser lænd, skuldre og nakke pga de arbejdsstillinger de har og de mange timer de er i disse stillinger. Her vil træning kunne gøre en forskel! Det er også den feedback jeg har fået fra de virksomheder hvor jeg har lavet ”Pause Træning”.

Jeg siger ikke det kurerer alle problemer, men det kan i hvert fald trække i den rigtige retning at få lavet lidt ugentligt træning på arbejdspladsen. Det har også tit den effekt at folk begynder at træne mere generelt og det bidrager i den grad til en stærkere og sundere krop.

Hvis det lyder interessant og du/I gerne vil høre mere kommer jeg meget gerne forbi til en helt uforpligtende samtale, hvor vi også bedre kan drøfte de muligheder der er hos Jer.

KONTAKT MIG IDAG

“Jeg tog kontakt til Martin, da jeg havde et stort ønske om at komme i bedre form, men havde svært ved at tage mig sammen til at gøre noget ved det.

Efter ganske kort tid med Martin, blev jeg topmotiveret, og fik lyst til at træne mig op til at kunne løbe en halvmarathon. Med et meget målrettet, men stadig overkommeligt program, gennemførte jeg efter 12 uger mit 1. halvmaraton, og jeg har allerede tilmeldt mig to løb mere i år, hvor jeg nu går efter en bedre tid.

Martin har været en stor hjælp for mig hele vejen, og har med konstant opbakning og opmuntring formået at motivere mig til at nå mit mål. Det har gjort, at jeg nu træner videre selv uden at miste lysten, hvilket jeg aldrig ville have opnået alene.”

Ulla