Kostvejledning

Den bedste måde at opnå et varigt vægttab på, er ved at lave en livsstils ændring og ikke via en mirakelkur.

Mange har prøvet diverse slankekure, som måske giver et godt resultat når kuren er gennemført, men lige så stille tager man kiloene på igen, og ender måske med at veje mere, end da man startede på kuren.

Den bedste måde at opnå et varigt vægttab på, er ved at lave en livsstilsændring og ikke via en mirakelkur.

Det vil jeg som uddannet Slankekonsulent (kostvejleder) rigtig gerne hjælpe dig med, hvis du er motiveret og klar til at yde en indsats for at få en sundere krop.

Man kan godt påbegynde et vægttabs forløb ved kun at fokusere på kosten, men den bedste og mest effektive måde er ved at kombinere kosten med motion og træning. Og da jeg er uddannet Slankekonsulent og Personlig Træner, vil jeg kunne hjælpe dig med dette.

Jeg benytter mig ikke af standardprogrammer, men laver derimod en individuel plan, som tager hensyn til dig og dine ønsker, og som er tilpasset din hverdag.

Er I nogle stykker, der gerne vil igang med en livsstils ændring, tilbyder jeg også gruppekonsultationer – kontakt mig og vi aftaler pris og fremgangsmåde.

Kostvejledningen kan enten foregå i dit hjem eller på din arbejdsplads.

Jeg tilbyder også kostvejledning til virksomheder – kontakt mig og vi får en snak om, hvordan det bedst kan strikkes sammen for Jer.

KONTAKT MIG IDAG

“Jeg tog kontakt til Martin, da jeg havde et stort ønske om at komme i bedre form, men havde svært ved at tage mig sammen til at gøre noget ved det.

Efter ganske kort tid med Martin, blev jeg topmotiveret, og fik lyst til at træne mig op til at kunne løbe en halvmarathon. Med et meget målrettet, men stadig overkommeligt program, gennemførte jeg efter 12 uger mit 1. halvmaraton, og jeg har allerede tilmeldt mig to løb mere i år, hvor jeg nu går efter en bedre tid.

Martin har været en stor hjælp for mig hele vejen, og har med konstant opbakning og opmuntring formået at motivere mig til at nå mit mål. Det har gjort, at jeg nu træner videre selv uden at miste lysten, hvilket jeg aldrig ville have opnået alene.”

Ulla