Personlig Træning

Du får hos mig 100 % individuel personlig træning, hvor fokus er på DIG hver gang.

Man har hver især sine egne mål og ønsker, når man begynder sin træning, men Personlig Træning hos mig betyder, at DU får en Personlig Træner, der 100 % er der for dig og dine mål, hvad enten du ønsker “bare” at få trimmet din krop eller måske gerne vil træne op til at kunne løbe et marathon løb.

Uanset hvad, vil jeg analysere dig individuelt, hvor der bl.a. bliver taget hensyn til dine mål og behov samt din nuværende træningstilstand og den tid, du har til rådighed i din hverdag.

Du får hos mig 100 % individuel personlig træning, hvor fokus er på DIG hver gang.

Jeg har også mulighed for at give dig råd om kosten og vil kunne udarbejde et komplet slankeforløb – mere om det under “Kostvejledning”.

Jeg tilbyder også træning til virksomheder – kontakt mig, og vi får en snak om, hvordan det bedst kan strikkes sammen for Jer.

KONTAKT MIG IDAG

Løbetræning

Du får hos mig 100 % individuel personlig træning, hvor fokus er på DIG hver gang.

Jeg tilbyder også løbetræning både for begyndere og øvede.

Så er I nogle venner, veninder, kolleger, der gerne vil igang med at løbe, og gerne vil have noget hjælp til at komme igang, så vil jeg meget gerne hjælpe Jer.

Jeg har bl.a. erfaring i træning af nybegyndere, hvor målet har været at kunne løbe 3 km uden pause efter 10 ugers træning, samt erfaring med at hjælpe mere erfarne løbere til at blive bedre og mere udholdende. Dette – kombineret med min egen løbeerfaring gennem mange års løbetræning – gør, at jeg er overbevist om, at jeg også kan hjælpe dig/Jer med Jeres løb.

Så ring eller skriv en mail, og vi aftaler det videre forløb.

KONTAKT MIG IDAG

“Jeg tog kontakt til Martin, da jeg havde et stort ønske om at komme i bedre form, men havde svært ved at tage mig sammen til at gøre noget ved det.

Efter ganske kort tid med Martin, blev jeg topmotiveret, og fik lyst til at træne mig op til at kunne løbe en halvmarathon. Med et meget målrettet, men stadig overkommeligt program, gennemførte jeg efter 12 uger mit 1. halvmaraton, og jeg har allerede tilmeldt mig to løb mere i år, hvor jeg nu går efter en bedre tid.

Martin har været en stor hjælp for mig hele vejen, og har med konstant opbakning og opmuntring formået at motivere mig til at nå mit mål. Det har gjort, at jeg nu træner videre selv uden at miste lysten, hvilket jeg aldrig ville have opnået alene.”

Ulla