Rasmus Rømer Holm udtaler:
Jeg har gennem 9 uger haft Martin som personlig træner, hvor vi har trænet sammen privat.

Træningen har været en kombination af styrke- og konditionstræning. Jeg har haft utrolig stor glæde ved træningsforløbet, der har givet mig et større velbefindende og mere energi i min hverdag.

Som træner er Martin meget seriøs, både hvad angår planlægningen af de enkelte træning sessions og under selve træningen. Han fokuserer meget på at øvelser bliver udført korrekt, så skader undgåes. Han møder altid rettidigt op og er en varm humoristisk person, hvilket havde stor vigtighed for mig, da det hjalp mig nemmere igennem træningen, de dage hvor lysten ikke var stor.

Jeg kan kun give Martin den bedste anbefaling med på vejen, og vil ikke tøve med at kontakte ham igen hvis jeg får brug for en personlig træner. Og jeg vil til en hver tid anbefale Martin til kollegaer, familie, venner og bekendte.

Ulla udtaler:
Jeg tog kontakt til Martin, da jeg havde et stort ønske om at komme i bedre form, men havde svært ved at tage mig sammen til at gøre noget ved det.

Efter ganske kort tid med Martin, blev jeg topmotiveret, og fik lyst til at træne mig op til at kunne løbe en halvmarathon. Med et meget målrettet, men stadig overkommeligt program, gennemførte jeg efter 12 uger mit 1. halvmaraton, og jeg har allerede tilmeldt mig to løb mere i år, hvor jeg nu går efter en bedre tid.

Martin har været en stor hjælp for mig hele vejen, og har med konstant opbakning og opmuntring formået at motivere mig til at nå mit mål. Det har gjort, at jeg nu træner videre selv uden at miste lysten, hvilket jeg aldrig ville have opnået alene.

Lise Thygesen udtaler:
Som Personlig Træner, er Martin god til at planlægge programmet, så man dels kan mærke fremgangen i kendte discipliner og dels kan nyde variationen ved at prøve noget nyt. I løbet af den tid vi har trænet sammen, har vi fokuseret på styrketræning og pulstræning, suppleret med løbetræning og boksetræning.

En anden af Martins styrker, er hans evne til at motivere og finde ud af hvad der skal til for at man gør en ekstra indsats. Det kombineret med et godt humør, gør træningen til en fornøjelse.

Jeg kan varmt anbefale Martin som personlig træner.